Okategoriserade

Slutspurt

Det har varit och kommer nog vara ganska tyst här nu ett tag till. Vi kör slutspurt inför semestern och har haft många små och stora projekt för oss hemmavid när vi inte jobbat. Dagarna har varit varma och hundarna hyfsat utslagna. De har spenderat mycket tid med att hänga på vårt nya trädäck, som vi trollat fram nu under sommaren. I helgen kom även en pergola och en lång sittbänk upp och allihopa har vi njutit av den nya uteplatsen härhemma. Hundarna kanske mest av alla. De fullkomligt älskar det! De ligger gärna och solar om dagarna, för att sedan hoppa ned intill för att gräva ned sig i den svala jorden (som de blir alldeles kolsvarta av). 

Morgnar och kvällar börjar bli allt kyligare nu. Vi har märkt en markant skillnad bara de senaste dagarna och igår kväll tog vi oss ut på en canicross-runda med hundarna. Både Eldar och Ratchel var oerhört taggade och springsugna, vilket var jättehärligt. Det är fortfarande lite i varmaste laget för att komma ut på ordentliga och längre dragturer, men jag tror inte det dröjer så länge nu förrän vi faktiskt kan börja köra tidigt på morgonen. Jag tror vi alla längtar!

I övrigt händer inte så mycket mer. Vi lunkar runt i skog och mark, myser och njuter av att bara få vara samman. Hundarna är lyckliga över att få busa och stoja precis som de önskar igen – det märks att de är betydligt mer tillfreds nu när de inte behöver skiljas åt. Såklart. 

Om drygt en och en halv vecka åker vi norrut mot Funäsfjällen för ännu en semester bland vidderna. Vi längtar. Jag har känt ett stort behov av att koppla ned från sociala medier en tid (därav inaktiviteten här men även på Instagram) och jag kommer att ta till vara på den tystnaden en tid. Men vi lever och har det bra. Lillan växer och utvecklas – världens charmigaste lilla tokstolla är hon. Och Eldar han är nöjd med att ha sommarlov ett tag till. Min Ferdinand. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *