Samarbeten

Raxeira’s önskar rikta ett stort och varmt TACK till våra samarbetspartners.

Tack för förtroendet, för uppbackning och för att ni gör det möjligt för oss att fortsätta utvecklas.

 Bild

Team Raxeira’s är stolta över att från säsongen 2017/18 samarbeta med Swedish Centerlines.

​För oss är det av största vikt att välja samarbetspartners med omsorg. Vi vill känna lika starkt för människorna bakom, som för företagets värdegrund; det de står för och säljer. Att tacka ja till ett utvecklande ambassadörskap och samarbete med Swedish Centerlines var för oss därför inte bara en självklarhet, utan också något vi gick in i men stolthet. Vi hade redan använt deras utrustning ända sedan vi började köra vårt första fyrspann och alltid bemötts med genuint intresse, professionalitet och högsta service.

Hos oss är hundarnas välmående det viktigaste och man lär sig tidigt att inom draghundsporten, särskilt när man kör större spann, ägna mycket tankar åt säkerhet och kvalitativ utrustning. Att förlita sig på kunskaper hos de som sitter på stor erfarenhet och spetskompetens, inte bara inom hundkörning utan även vad för typ av utrustning som på säkrast möjliga vis kommer att ta en framåt. Bokstavligen. Det råder ingen tvekan om att den kunskapen, erfarenheten och kreativa passionen för hantverket finns hos Swedish Centerlines. För oss är det en ovärderlig trygghet att ha i en sport och livsstil där en stor del av vår kontroll ligger i att utrustningen håller det den lovar och hundarna lyssnar.

Under 2018 började vårt unga spann för första gången att tränas mot att gå främst medeldistans, med målet att gå sitt första officiella medeldistanslopp under säsongen 2019/20. Vi må vara rookies ute på tävlingsbanorna, men en sak är säker – de linor vi använder kommer alltid att vara värda ett guld.

Tack till Tobias och Sara – för er stora kunskap, ert nytänkande och den fantastiska dragutrustning ni tar fram.