Hundarna

​Vår första husky flyttade hem till oss våren 2013. En ullig och säregen liten individ vid namn Eldar – hunden som den här bloggen en gång startade med och som bjöd på många utmaningar. I takt med att vi växte med honom började framtidsdrömmar kring fler draghundar och ett eget spann formas och det dröjde inte särskilt länge innan vår familj började utökas.

Hundarna i Raxeira-flocken är vana att bo både ute och inne. De bor i stora, berikade hundgårdar om dagarna när husse/matte jobbar, men kommer ofta in en stund om kvällarna för att mysa i soffan. Nätterna spenderar de för det mesta ute, men ibland också inne och hundarna får ofta själva välja vilket det blir. Tydliga preferenser finns hos varje individ.
När vi inte är ute på äventyr och träning spenderar de stor del av sin tid i den kuperade och 1300kvm stora inhägnade trädgården. Där får de springa, busa, vila och bete sig som hundar gör i största allmänhet.

På dessa sidor kan du läsa mer om de högt älskade hundar och individer som utgör Raxeira’s familjemedlemmar. Varje hund har sin egen personliga sida där det berättas om deras unika personligheter, fakta och rolig kuriosa.