Okategoriserade

Nyheter på bloggen!

Ni har säkert inte missat att det händer lite grejer med bloggen nu. Inte bara med designen, utan också att det börjat tillkomma lite nya sidor i takt med att vi växer i antal härhemma. Hundarnas personliga sidor är under uppdatering, kanske också min och Eriks sida får sig en liten uppfräschning. Självklart ska även nytillskottet få en personlig sida med en liten presentation – den är redan påbörjad men kommer att fyllas på med tiden. 

Något som däremot är helt och hållet supernytt är sidan i menyraden här ovan som heter Populära inlägg” – en sida som helt klart är värd att besöka om man letar efter de inlägg i min blogg som dragit mest läsare, delats mycket och som jag själv kanske tycker lite sådär extra om. Bland annat hittar ni där mitt absolut mest lästa inlägg vid namn Nej, alla hundar vill inte bli klappade!” som skrevs 2013 och delades över 50.000 gånger. (Jag har faktiskt fortfarande lite svårt att tro på den siffran själv, men statistiken ljuger ju sällan säger dom..) Har ni dessutom egna förslag på inlägg ni verkligen gillat och tycker hör hemma med en snabblänk på den sidan, tveka inte att höra av er! Jag tar gärna emot era idéer. 

Bild

En av de otroligt många bilder från Jämtlandsresan i påskas. More to come i ett annat inlägg!

No Comments

  • Johanna Lekhammar

    Jättefin ny blogg! Jag har tänkt hur länge som helst att jag ska gå in och läsa men har ju som bekant haft lite mycket de sista veckorna av mitt liv :p

    • Nicole - Raxeira's

      Tack <3 Haha, jo jag vet ju 😉 Och bloggen här finns ju kvar. Även om jag pillar med designen och slänger in nya grejer. Blir ju uttråkad så lätt så jag bara måste ändra lite ibland haha.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *