Okategoriserade

Uti vår snövita hage

Blev en sväng till fårhagen idag med busarna och lösspring. Nåja, Eldar fick nöja sig med långlinan eftersom det varit jakt i helgen och mycket vilt som rör sig härute nu. Mötte jägarna på vägen och de berättade att det var färdigjagat för helgen, så vi kunde skönt nog vistas i skogen utan att behöva oroa oss för att misstas för vandrande måltavlor. Glada hundar, helt klart. Särskilt som vi upptäckte en helt ny del av hagen idag – en mysig liten halvö med grillplats och vindskydd. En mycket trevlig överraskning!
Bildbomb lär komma framöver – men nu är det dags att packa ihop för en söndagskväll i dragets tecken med Charlie och gänget!

No Comments

  • Mycket nyfiken i en stor strut

    Hej Nicole! Eran vardag verkar så otroligt intressant spännande och jag vill bara veta mer! Därför undrar jag om du kanske kan svara på lite frågor som skulle vara jätte kul att höra! 🙂 Hur kommer det sig att ni ville ta hand om just en husky? Har ni växt upp med hundar (huskys) eller haft någon tidigare? Hur har ditt liv förändrats sedan du fått två nya fina i din vardag? När och hur visste du att du ville hålla på med drag men främst dela vardag med 2 sibbar? Vad har varit det jobbigaste som du fått träna med Eldar och Smella och hur fick du bukt med det? Hur har ni lärt dem att gå fint i koppel men dra när dem ska dra? Har ni haft tidigare erfarenhet av hundar? Vad jobbar ni med? Hur har ni tid att alltid vara med hundarna? Hur aktiverar ni dem mentalt? Hur miljötränade ni dem och hur socialiserade ni dem? Hur är dem kommunalt och hur fick ni dem att inte springa fram till andra hundar och människor på t.ex. promenader? Har det någonsin känts omöjligt och nästan gett upp och hur klarade du det? Hur är dem i lydnad och vad har varit svårt?Ni är så otroligt fina tillsammans och man blir ju bara så himla glad av att se och veta mer om era mysiga förhållanden? Ni är ju bara så himla fina tillsammans och du är ju absolut en riktigt bra ideal hundägare! Känner mig lite taskig av att fråga så många svåra frågor men hoppas att du svarar på några hehe! Kram på er och ha en riktigt god fortsättning!

    • Nicole

      Hej! Du skrev inte vad du hette eller om du hade någon mail så jag får hoppas att du tittar in igen och ser mitt svar 🙂 Först och främst – tack för de fina komplimangerna. Det värmer att läsa. Haha det var ett par frågor ja och jag tror faktiskt jag gör så att jag svarar på dina frågor i ett riktigt inlägg istället 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *