Okategoriserade

Att lyssna till olika behov


Picture

Smella är mycket nöjd med att få småsova i knät och bli myst med idag.

Smella har känts lite låg/trött(?) idag och jag vet faktiskt inte riktigt om det kan vara för att hon tog ut sig hårt igårkväll (hon är inte typen som tar det lugnt när vi drar) eller om det kanske faktiskt är lite mental trötthet. Har känt igenom henne noggrant för att se om hon har ont eller är väldigt öm, men jag kan inte hitta någonting som hon reagerar på så jag har valt att avvakta lite. Låta henne vila, ta en mycket lugn morgon i mitt knä och se om hon kanske piggnar till under dagen. Förhoppningsvis är det återhämtning hon behöver – liksom jag själv ärligt talat. Det har varit en mycket intensiv vecka med tvära kast mellan föreläsningar, begravningar och stor födelsedagsfest. Att ta en lugn, helt kravlös dag är kanske inte så dumt. Före vare sig kropp eller knopp.

Eldar å andra sidan vill inte ligga inne och mysa bort morgonen. Han verkar däremot mycket harmonisk och nöjd med spendera sin förmiddag utomhus med en nötnacke. Är så glad att vi har den möjligheten att låta honom vara ute sådär när han känner för det och att han tydligt verkar nöjd. Så idag får båda hundarna sin vilja igenom och min enda uppgift under dagen är att se till att vi alla tre får vad vi behöver både mentalt och fysiskt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *