Okategoriserade

Huskyinvasion i Åkeshov

Precis som det låter. Idag var det en hel drös fluffiga (vissa mer andra mindre) huskytöser och huskypojkar som besökte Åkeshovs stora, härliga rastgård. Dragträffen blev inställd då väglaget – som ni läst – fortfarande är riktigt dåligt och vi körde på plan B för att hundarna ändå skulle få springa av sig lite och vi hussar och mattar ses för en trevlig stund tillsammans. Vad vi inte räknat med var att även rastgården skulle vara en enda stor isfläck – med världens största vattenpöl precis vid ingången! Jag borde ha tagit en bild på när jag och Philip, som var de enda med höga gummistövlar på fötterna, hjälptes åt för att lotsa och stödja de som skulle över vattnet. Via en halvt flytande, mycket hal trädstam som fallit till marken. Det var en syn vill jag lova! Som tur var fanns där också ett tunt lager snö i andra halvan av rastgården och där kunde man i alla fall stå på benen. Hundarna märkte hyfsat snart att det inte funkade att rusa runt i full karriär men verkade ha det riktigt trevligt ändå. Det har varit ett par trötta, nöjda hundar härhemma under kvällen och det har väl ändå varit det som känts mest viktigt. Men vi hoppas såklart fortfarande på att få komma ut på vägarna snart. Allihopa. 

Bildbomb:


Picture

Ingen systemkamerabild, men jag bara MÅSTE visa er den helt sjuka ”pölen” (mer likt en sjö). Trädstammen till vänster, ja just den smala och hala, var stammen som användes som spång. Livsfarligt men otroligt komiskt 😉


Picture

Underbara Lizzie – hunden i gänget som också är väldigt lik Eldar på många vis. Och då menar jag inte bara dom långa benen 😉


Picture

Lusse och Blossom som vi tränade med för första gången förra veckan.


Picture

Lucifer a.k.a Lusse


Picture

Söta Blossom – som är Lusses nya livskamrat.


Picture

Herr Långskånk himself – störst i gänget.


Picture

Världens charmigaste Youkon – den stora clownen.


Picture

Man kan ju undra vem det var som bar omkring på en enorm – på riktigt enoooorm – godispåse i fickan? 😉


Picture

Vackra, vackra Lizzie. Också den hund som är absolut lättast att fota!


Picture

Eldar och Smella känner väl alla här igen.


Picture

Skruttan Smella. Tanten i gänget.


Picture

Charlie och hennes två klätterapor.


Picture

Oj, vad högt det blev!


Picture

Så charmig och go!


Picture

Eldar var ovanligt social bland hussar och mattar idag, pussades lite och nosade ordentligt på alla. Och Smella hittade en riktigt trevlig kompis i Philip som gärna gosade med en kelsjuk tant.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *