Okategoriserade

Pirr i magen!

Det spritter i benen och flyger fjärilar i magen. Jag lovar att om jag skulle försöka prata med någon nu så skulle jag darra på rösten och nästan ha lite svårt att andas som vanligt. Det spänner i käkarna av förväntan, mentala checklistor skrivs i huvudet och som sådär oförskämt glada Disneykaraktärer känns det som att jag skulle kunna brista ut i sång precis närsomhelst. 

Om drygt två veckor åker jag på mitt livs första dragtävlingshelg! Det började pratas lite smått om att åka till SM-veckan i Örebro som hålls i slutet av januari för att titta på slädracen där bl.a. Malin Granqvist kommer tävla, men nu även bästaste Marlene. Och självklart måste jag åka när jag får chansen! Mycket sydligare tävlingar – på snö – hittar man nog inte. Har dom här dagarna diskuterat och funderat en hel del när jag pratat med Marlene, eller ja hon har funderat och jag har försökt hjälpa till efter bästa förmåga och mitt i allt så uttryckte jag mina framtidsplaner om att bli hennes groupie den dagen jag har körkort och kan följa henne land och rike runt på tävlingar. Marlene kontrade med att det faktiskt kallas för handler – och vips så hade nya frön såtts. Universe does it thing och plötsligt är det bestämt att jag åker med Marlene efter racet på SM i Örebro, vidare till Orsa för att fungera som hennes handler när det tävlas samma helg. 

Jag är så fruktansvärt fånigt taggad på att få vara med PÅ PLATS och se allting med egna ögon. Finnas till hands, lära mig massor, träffa nya människor och hundar, uppleva och såklart FOTA. Som ett barn på julafton, precis så känner jag mig. Och jag är så våldsamt glad över att Marlene vill ha mig med! HÄR i hennes blogg kan ni läsa med om förberedelserna, hundarna och tankar kring tävlingarna. 

Picture

Här en bild från VM i Åsarna 2008 där Smella och hennes spann knep brons. Smella ser ni i led på höger sida, med tungan slängandes 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *