Okategoriserade

Grattis Eldar

Idag för två år sedan föddes fyra små valpar – bland dom en brunfärgad, envis liten krabat som snart kom att kallas för Filosofen. Jag hade inte riktigt fattat det då men den brunfärgade krabaten skulle komma att förändra hela mitt liv, mina prioriteringar och mina drömmar. Än mindre förstod jag att just den där valpen skulle bli en av mina största utmaningar – och min största läromästare i livet. Som skulle tvinga mig till utveckling, självrannsakan och insikter på plan jag aldrig hade trott. Den som verkligen skulle lära mig vad respekt, förtroende och lika villkor verkligen betyder.

Två år har gått och trots alla gånger jag slitit mitt hår, känt mig misslyckad, kämpat och varit rädd för den här hundens skull så har jag aldrig någonsin känt ånger över att ha valt honom. Eller ha blivit vald. Hunden som varit mitt stora huvudbry har också varit – och är – mitt livs stora, fyrbenta kärlek. Min stora spegel i livet.

Två år idag och jag hoppas på många, många till.

Grattis Eldar – och syskonen Vindra, Kol och Ask – på födelsedagen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *