Okategoriserade

Nedrans is!

Väglagsreken gick inte alls som vi ville igårkväll. Ganska snart när vi var framme förstod vi att det skulle vara rent idiotiskt att bege sig ut på dragträning – och att det inte bådar gott inför helgen. Det var lika mycket isbanor där som det är isgator här och risken för olyckor känns såpass överhängande att jag aldrig skulle kunna utsätta hundarna för det med gott samvete. Och jag borde ju vara lite rädd om mig själv med kan man tycka efter alla lårkakor på sistone. Mycket kan givetvis hända tills på söndag så Erik har erbjudit sig att åka ut till Järvafältet igen på lördag eftersom han ändå har vägarna förbi. Hela draggänget håller nu hårt tummarna för att rapporten ska bli oändligt mycket mer positiv än den var igår. 

Som ni förstår blev det alltså ingen dragträning igår utan vi fick se till plan B och ta en långpromenad istället. Inte heller så roligt alltid när marken är glashal… Så idag skippar jag vägarna så mycket jag kan, har jag tänkt. Vi tar oss ut i skogen istället och hoppas på att slippa is på stigar och bergshällar. Det ska regna rätt ordentligt i eftermiddag och öka en hel del i temperatur till imorgon, säger prognosen, så vi får se hur väglaget kommer se ut efter det. Snälla vädergudar, ge oss dragvägarna tillbaka!

Picture

Det här är ju såååå mycket roligare än isbanor man bara vurpar på!

No Comments

  • Emma

    Hoppas också på mer bra snö och ett par minusgrader, mest för att det är finast så 🙂 förstår att det blir ännu viktigare när man är dragsugen så som ni är! Hejja snön!

  • Nicole Fhors

    Ja visst är det?! Spelar egentligen ingen stor roll för oss om det är just snö – bara det inte är is. Lera är kanske inte kul för all smuts, men som väglag är det helt godkänt!

  • team gommish

    Dumt med isgata :/ Hänger med dragträningar när min kille blivit vuxen och kan dragtränas 😉 vorsteh på snart 10 månader. Har även Amstaff men hon orkar inte långa sträckor som ni kör 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *