Okategoriserade

Det börjar likna nåt…

Äntligen börjar det bli lite ordning här igen! Får inte riktigt någon ro förrän allting är färdigt, men nu börjar det åtminstone närma sig. Är inte helt nöjd med headern än, men vi jobbar på saken. Är inte riktigt klar över hur jag vill ha den ännu. 

Idag har det varit en lugnare dag härhemma. Jag har varit hos naprapaten och fått ytterligare en ordentlig behandling då min kropp på allvar är helt pajko sedan en tid tillbaks. Har så mycket låsningar, nerver i kläm och spänningar att jag länge nu gått omkring med konstant och hög smärta, så det är verkligen på tiden att jag tagit tag i det. Så ja, hundarna har fått vara ensamma några timmar på dagen medan jag varit borta. Det är så himla skönt att dom båda klarar det så fint. Har filmat ett par gånger och där händer verkligen inte mycket medan jag är borta. Det mest actionfyllda vi har sett har varit Eldar som försökt starta lek med en sovande Smella, vilket inte riktigt gick vägen, så han hoppade upp i soffan och spanade lite på grannarna istället. Annars vilar dom mest när dom lämnas ensamma och byter positioner. 
På eftermiddagen har vi mest myst utomhus. Hundarna tuggade lite ben, lekte lite med varandra och jag fixade med annat under tiden. Ska bli så skönt med helg – att ha Erik hemma – så vi kan sticka ut med hundarna tillsammans. Imorgon blir det en dragrunda på morgonen och vi tänkte eventuellt utforska en ny runda. Annars har vi ju alltid vår lilla runda (dryga 3,7 km) här i närheten av huset som backup.

Nu väntar en lika lugn kväll som dagen varit i övrigt. 


Picture

Glada skruttar på promenad

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *