Okategoriserade

Älskade huskies

Det är så väldigt fint att ha Charlie och hennes gäng i krokarna. Att kunna träffas och dra ihop – något som gör det roliga så mycket roligare för både oss och hundarna – och mötas upp för lek-/umgängesdejter med hundarna. Det är fantastiskt fint med andra som förstår och älskar rasen, någon man kan prata med och framförallt skratta tillsammans med. För herregud vad vi skrattar när vi möts – åt hundarna, deras diverse påhitt och framförallt de olika karaktärerna de har. Jag har alltid ansett att djur har personligheter och karaktärer och när det kommer till huskies så blir det extra tydligt. I Youkon, Lizzie, Eldar och Smella kan man tydligt se deras olika karaktärsdrag, personligheter och preferenser. Så lika, men så väldigt olika. På något vis skapar de också därför en fantastiskt fin liten grupp ihop. Som om de alla kompletterar varandra – vilket jag tycker är jättefint att se i en grupp. På något sätt är det också just den där tydliga personligheten – som de gärna visar upp i sitt fulla spektra när de mår bra och känner sig trygga – som gör det så självklart för mig att det här verkligen är MIN ras. Charlie och jag pratade om saken igår och fastställde den saken ännu en gång. Vi har verkligen hittat rätt. Det skulle vara svårt att ”tänka om” gällande ras om man skulle ha in fler hundar i familjen en dag, helt enkelt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *