Okategoriserade

Dagisrutiner och framsteg


Picture

Det här sammanfattar dag tre tillsammans rätt bra.

Idag har vi fått en superdag tillsammans. Hundarna verkar mer tillfreds (kanske för att jag med jämna mellanrum infört vilostunder – som på dagis haha) och allting har gått lätt. Båda sov LÄNGE den här morgonen och jag lät dom sova ut, tänkte dom behöver det. Vi har promenerat runt sjön, busat på tomten och jobbat på Smellas impulskontroll vad gäller allt som är ätbart. Hon lär sig snabbt den fröken! Även om det ibland är svårt att kontrollera sig själv. Men hon VILL så gärna göra rätt att hon ibland nästan slår knut på sig själv. Och Eldar har verkligen vart tålmodig idag, varit mycket duktigare på att signalera när han vill vara ifred och rent allmänt varit mer avslappnad. Nu på kvällen har han precis travat iväg med Erik för lite egentid med honom, medan jag och Smella har besökt duschen. Gud så lätt hon är! När man är van vid en hund där alla såna saker är stora hinder att ta sig över kan man liksom inte låta bli att gapa stort över en individ som tar det med en klackspark. Kanske inte älskar det, men som finner sig i det och helt enkelt känner sig trygg bara i det faktum att man är intill henne. Nu har vi precis haft en riktig mysstund, hon och jag, medan vi väntar in pojkarna.  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *