Okategoriserade

Vem bryr sig väl om regnet…

Picture

…när man har ett smarrigt märgben? 

Efter morgonens första soltimmar tog regnet över. Vi har passat på att åka till Ikea för att plocka hem ett nytt garderobssystem och Eldar har under tiden legat och snusat i bilen, som varit sval och skön i regnet. Bilburen är en av de platser Eldar har absolut lättast för att slappna av i – på sätt och vis en fast punkt (om än oftast i rörelse) i livet. När vi sen kom hem fick han ränna runt lite på tomten medan vi andra plockade in det vi handlat. Ibland undrar jag om Eldar utsett sig själv till arbetsledare för han ska alltid befinna sig mitt i bygget, gärna inkilad mellan våra ben för att känna sig riktigt inkluderad. Idag fick han hjälpa till genom att plocka med sig kartongerna ut och tugga sönder dom till småbitar som var lätta att stoppa i sopsäcken – något han gjorde med glädje 😉 

Erik åkte för en stund sedan iväg för att hämta upp en Howard-fåtölj jag hittat via Blocket till ett riktigt superpris och under tiden roade jag och Eldar oss med lite klickerträning. Har börjat jobba lite mot det som ska komma att bli lite träning för bakdelen av min kära hund; flytta rumpan runt låda där framtassarna står kvar. Än har det inte riktigt lossnat, det där med att han har två bakben att använda när vi trixar. Men vi kommer dit. Det blir korta pass för att han inte ska tröttna eller tappa intresset för mycket – försöker fortfarande lära mig hitta balansen mellan superskoj och äsch-nu-hittar-vi-på-nått-annat-matte. Nu sitter vi här och lyssnar på regnet mot plåttaket (love it) och Eldar tuggar märgben medan jag dricker kaffe. Det är så jäkla fantastiskt att bo såhär. Inget stadsbuller, inga grannar som klampar runt eller spolar toaletter, inga borrmaskiner i betongväggar och inget jäkla byggdamm. Och en hund som verkligen verkar trivas som fisken i vattnet. Det om något känns riktigt, riktigt fint.


No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *