Okategoriserade

Snöbus på Skuggan

Idag har det varit idel snölek utomhus och promenerande på Stora Skuggan, en hel del hundmöten (som alla gått riktigt fint) och massor av fotograferande. Med oss hade vi dessutom kompisen Diva och hennes matte Elise. Hemma borrar dom i ett i fastigheten och  jag blir alldeles knäpp av att vara där, så tacksamheten över det superhärliga vädret är enorm idag. Nu ska jag strax till jobbet och Eldar slumrar här intill, vilket han nog lär fortsätta med tills Erik kommer hem. Här får ni lite bilder 🙂
Picture

Obligatoriska pussbilder såklart 😉

No Comments

  • Terése

    Men vilken himmel! En sådan skulle en ha haft idag också, men jag är nöjd ändå 🙂

    Jättehärliga bilder också 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *