Okategoriserade

Tisdag för latmaskar

Vi kör en riktig segisdag den här tisdagen. Eldar har varit riktigt seg hela morgonen och jag passade på att åka till gymmet medan han slumrade på sängen. Morgonrundan var som att gå med en bulldog bakom sig, haha. Han lunkade på och ville mest dofta på saker och ting. Mötte 7 hundar av olika varianter och Eldar hade absolut noll problem med att passera eller släppa dom – passade såklart på att spinna vidare på motbetingningen och belöna honom ordentligt för att han tittade men inte brydde sig nämnvärt. Lite nyfiken på en Old English Sheepdog som gjorde lekinviter när den passerade oss, men bollen han visste jag hade i fickan var desto mer intressant. Inte alla dagar är så lätta, så man får verkligen skatta sig superlycklig när man knappt behöver jobba alls för att lyckas. 

I skrivande stund ligger knasbollen på rygg i sitt hörn och har ingen aning om att jag snart tänker dra med mig honom ut på en långis i snön innan jag åker till jobbet. Imorgon väntar en dag utan vatten och el från 7 härhemma (fastigheten är mitt i ett stambyte – verkar ALDRIG vara över) så det blir till att gnugga geniknölarna något för att fundera ut hur vi fixar en dag i stenåldern. Får hoppas på fint väder helt enkelt så vi kan dra ut på långvandring och picknick, eller något. Any other ideas people?

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *