Okategoriserade

Vinterland

Den här måndagen spenderades till stora delar på Stora Skuggan. Klarblå himmel, skinande sol och gnistrande snö – vad mer kan man önska sig när man har en galen polarhund? Eldar verkade dock ha vilat upp sig rätt ordentligt efter gårdagens drag för jädrar vilken fart det vart på honom större delen av dagen. Först efter en långpromenad på nästan två timmar, massor av bus på ett öppet fält och sen en dejt med hundkompisarna verkade energin ha lagt sig och han lade sig i sitt hörn för att ta en tupplur. Snön gör honom gör övrigt helt bananas! Hur jobbigt det än kan vara att ha honom kopplad just nu när han far fram och tillbaks över snön, så kan jag ändå inte låta bli att fyllas av ett bubblande skratt när jag tittar på honom. Han är ju så himla glad att man måste glädjas med honom!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *