Okategoriserade

Det vankas söndagsträning

Äntligen ledig söndag och vädret har gjort en 360. Ena dagen nästan vår och i nästa stund ligger kramsnön som ett ljust täcke över marken. Eldar är överlycklig. Vill helst spendera hela dagarna utomhus och när vi andra vill vara inne så argumenterar han för att få hänga på bakgården, på sitt trädgårdsbord. Det är svårt att säga nej till en argumenterande husky.

Här gör vi oss klara för att åka ut till Järvafältet för söndagsdrag. Idag lånar vi med oss Iris, till både husse/mattes och Eldars stora glädje. Skönt att kunna ha en hund var för en gångs skull! Det är den stora nackdelen med att bara ha en hund och två dragintresserade människor i vår lilla familj, så vi ser fram emot den dagen vi kan skaffa ännu en fluffig galning.

Ha en fin söndag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *