Okategoriserade

Lugna dagar

Det har varit ett par lugna dagar härhemma. Nu när stressen lagt sig, kropp och huvud börjat slappna av och man plötsligt märker hur galet trött man faktiskt är. Och jag kan tycka mig se detsamma i Eldar. Hur han mentalt varit riktigt, riktigt trött och haft svårt att fokusera längre stunder. Så vi bestämde oss för att släppa alla krav och måsten den här veckan. Ta dagarna som dom kommer helt enkelt och göra lite som vi känner för. Körde tre personspår av, olika svårighetsgrader, i tisdags (både hund och matte/husse hade svårt att fokusera) och det blev en kortare dragrunda i onsdags. Annars har det mest varit långpromenader, bus, mysiga stunder och vila för alla tre. Det är egentligen först idag vi börjat känna lite energi i kroppen igen (det gäller framförallt tonåringen härhemma!) och planen är att sticka ut med cyklarna i skogen lite senare. 

Det har varit ett tufft år, en jäkligt stressig höst och fullsmäckade scheman 2013. I år hoppas vi på mindre sånt. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *