Okategoriserade

Fire works with me, säger Eldar

Det är en egendomlig hund vi har. På många vis. Och jag älskar honom än mer för det – allt det där som gör honom så unik vare sig det är gott eller ont. Ute har de redan börjar med fyrverkerierna. Eldar har inte brytt sig det minsta där han legat och myst vid våra fötter när vi ätit middag. Han har med god aptit ätit sina färskfoder-fyllda märgben och knappt lyft blicken mot fönstret. Förrän nu. När de börjat smälla allt oftare. Eldar har intagit fönsterplatsen och tittar nyfiket på det som händer därute, varefter han tittar på mig och Erik och undrar varför vi inte släpper ut honom. Han trampar otåligt och pratar med oss, försöker argumentera för sin sak. Ja, vår hund vill ut och leka till ljudet från fyrverkerierna. Han är en egendomlig hund. Och tack gode Gud för det.

Gott nytt år på er därute. Jag hoppas ni och ers fyrfota vänner får en fin kväll och att nu slipper alltför stora besvär. Nu väntar vi in 2014, jag och mina två fina grabbar, och konstaterar för oss själva: det kan bara bli bättre.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *