Okategoriserade

Dan före dopparedan

Inte en lugn stund har det varit dom senaste två-tre månaderna. Mellan stambyten, jobb, besök och julförberedelserna har man fått skatta sig riktigt lycklig de stunder av andrum man lyckats hitta. För egen del har jag funnit dessa stunder på långa promenader eller vackra dragrundor med Eldar. Det är då jag hinner rensa tankarna och ladda batterierna igen.

I skrivande stund sitter vi alla tre (Eldar,Erik och jag) inpackade i bilen på väg till min familj i Västergötland. Där ska vi fira jul och ta det lugnare än lugnast. Mycket mysig familjetid och häng i skogen med hundarna. Har faktiskt dragit med oss både spår- och dragutrustningen. Sådär ute på landet har vi ju perfekta förutsättningar.

Ska också försöka ta igen allt jag inte hunnit skriva om. Finns så mycket tankar i huvudet jag vill dela med mig av och diskutera.

Tills dess – God jul på er alla hundvänner.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *