Okategoriserade

Snabbt hej från oss

Det går lite trögt med skrivandet den här veckan. Det är full rulle med hund/jobb/vän-på-besök-från-Spanien och jag har varken hunnit med eller prioriterat bloggen utan snarare att leva i nuet den här veckan. I onsdags var vi ute och drog med Tirild och Sonko, igår vilade vi och tog mysiga långpromenader på Skuggan och den här morgonen stack vi ut med cykeln igen. Jag och Eldar, samt min vän cyklandes någonstans bakom oss (och ibland framför som ”hare”). Eldar har jobbat så jädrans fint i draget den här veckan. Har fortfarande lätt för att ta ut energin för snabbt i början – jag jobbar hårt med att försöka dra ned hans tempo något för att kunna jobba mer på distansen – men han blir bättre och bättre på att falla in i den jämnare traven, dra ned huvudet och jobba mer effektivt. Ge oss lite tid så ska vi nog få upp uthålligheten också! 

Snart åker vi ned till familjen i Västergötland och det har pratats om snö och pulkor. Så det håller vi tummarna för!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *