Okategoriserade

Eldars nya kompis

Eldar har en förkärlek för pipleksaker. Han största kärlek var en gul, billig anka med en kropp av tvinnade rep – men man får ju lite vad man betalar för ibland och den stackars ankan var inte långlivad. Den var med överallt och i början var Eldar så himla mån om att ta hand om sin lilla anka att han gömde den överallt när han inte ville leka/sova med den. Ingen annan skulle ju få kidnappa den. I lördags efter jobbet kunde jag därför inte låta bli att plocka upp en annan liten budget-anka jag fick syn på när jag handlade mat. Bilden av mini-Eldar med den där gula, kvackande ankan dök upp i huvudet och jag var såld. Så när vi senare på kvällen ätit mat fick Eldar sin present. 

Need I say att han sov med den nya ankan hela natten?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *