Okategoriserade

En söndag på landet

Det blev en efterlängtad och välbehövd dag på landet denna söndag. Erik, jag och skrutt gav oss iväg direkt efter frukost och vart inte ”hemma” igen förrän strax innan elva på kvällen – jätteskönt! Vädret har varit helt underbart idag med klarblå himmel och skinande sol, dock svinkallt. Vilket är helt okej om det innebär att snön snart är här.

Stannade och handlade mat på vägen, vilket gav mig och Eldar tillfälle att gå en snabb kisserunda, parkoura lite och sen träna passivitet vid sidan av parkeringen medan husse var i affären. Eldar gjorde det riktigt bra och vi körde passivitet i en dryg kvart utan problem alls.

Väl ute på landet har det blivit en riktig skrota-runt-dag. Eldar har fått skogspromenader med långlinan och var överlycklig över att få ränna runt i ”sin” skog. Annars har det i princip varit vilodag för honom då gårdagen var betydligt mer påfrestande med både privatträning på morgonen (vilt- och personspår) och senare drag med gänget, plus några nya ekipage, runt Järvafälten. Personspåren hade gått lite halvdant, berättade husse och coach, då det hade varit extremt mycket störningar i början och Eldar känts yvig och ofokuserad – däremot beskrev Denise (coach) honom som en Gud i viltspåret på 500 meter. Hon sa än en gång att vi verkligen borde göra anlagtest med honom framöver, vilket såklart är superkul att höra!

Draget på eftermiddagen hade gått riktigt bra det med, berättade husse. (Jag jobbade ju tråkigt nog..) Eldar var såklart het innan de kom iväg – som han ju lätt blir när det är springa på gång – men hade jobbat riktigt fokuserat och fint. Hade också funkat jättebra med dom nya hundarna vilket var kul att höra. Så ja, det var en trött men nöjd grabb efter gårdagen.

Och nu ska en trött men nöjd matte göra grabbarna sällskap och ta natt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *