Okategoriserade

Söndag med uppfödaren

Gårdagen spenderades tillsammans med vår uppfödare/vän Marica med familj. Det är så himla härligt att vara vän med sin uppfödare (vi började visserligen i andra änden) och att få följa även Eldars syster och mamma i livet. Jag har ju alltid haft en enorm svaghet för just Eldars mamma – anledningen till varför jag så gärna ville ha en utav JUST dessa valpar – och liksom Marica själv konstaterade med glädje så finns där mycket av henne i valparna. Eldar är ju en riktig mix av just pappa Toby och mamma Sot, medan syster Vindra är mamma upp i dagen vad gäller personlighet. Verkligen en galet härlig tjej! Helt tokig och full av energi, men full av glädje och kärlek. Att komma in i deras farstu var som att bli attackerad av en enda enorm kärleksbomb när man möttes av Sot och Vindra, haha!

Det blev en lång och vacker promenad ute i skogen med våra fyrbenta vänner. En mycket spännande liten bit genom ett mäktigt hjorthägn också som blev en verklig utmaning för framförallt Eldar, som aldrig varit i hägnet tidigare till skillnad från tjejerna. Lite tråkigt att jag inte lyckades få några bra bilder på de helt galet magnifika djuren, men det får bli en annan gång!

Picture

Vindra i förgrunden och mamma Sot där bakom.

Picture

Jag och världens vackraste Sot, i hjorthägnet.

Picture

Från vänster: Macke med Vindra, jag med Sot och så Erik med Eldar.

Picture

Vindra och Eldar, med Marica i mitten.

Picture

Som både Marica och Macke konstaterade under dagen; det måste verkligen ha varit ett par killar som agerade VÄLDIGT tokigt och fått Eldar att känna sig extremt trängd för att han skulle reagera sådär som han gjorde på det där tåget. Så lugn och balanserad fann dom honom efter att inte ha träffat honom sedan han var 3-4 månader.

Picture

Lillasyster och tokstollan Vindra.

No Comments

 • Amanda

  Hej Nicole!

  Tack för din otroligt vänliga kommentar, jag blev verkligen glad när jag läste den. Och så hittade jag till din blogg med, och nu har jag suttit och sträckläst istället för att plugga, så tack för den 😉 Haha.

  Men tack, på riktigt, för det är så oerhört uppskattat med vänlig ord ute i cyberrymden, och jag gillar din blogg oerhört mycket och kommer definitivt att lägga den bland topp-favoriterna här uppe i bokmärkslistan.

  Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Det saknar jag lite, eftersom att mina är blandraser och ena är en omplacering; att ha en uppfödare som styr ihop träffar. Jag skulle så himla gärna vilja träffa Nokis syskon och se hur de ser ut och beter sig idag!

  Glad höst på er, och hoppas ni får många mysiga dragturer nu när det äntligen är kallt!

 • johanna

  vad härligt att vara vän med uppfödaren, måste vara kul 🙂
  sv: kul att de är jämngamla 🙂 ja vi är mycket glada för att hon gör såna framsteg! och tack för tipsen om godis, ska definitivt testa dem! man får väl helt enkelt variera sig så¨de inte tröttnar, hehe.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *