Okategoriserade

Det blir en dag med vargarna

Alldeles strax åker vi iväg till Eskilstuna för att hälsa på Marica – min vän tillika uppfödare – med familj. Både Eldars mamma Sot och syster Vindra kommer vara där och jag ser verkligen fram emot att träffa dom alla igen. Har en känsla av att Marica själv längtar ihjäl sig efter att få träffa Eldar också, haha.

Ska försöka skriva om gårdagen senare också! Har så mycket jag vill skriva och haft alldeles för dåligt med tid/ro att göra det. Igår spände vi nämlingen fast Eldar framför mountainbiken för första gången och Gud vilken känsla att se honom jobba och älska det! Fantastiska hund!

Men mer om det senare. Ha en fin söndag sålänge!

Picture

Mycket nöjd huskygrabb under en kort vattenpaus i cykeldrags-debuten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *