Okategoriserade

Herren på täppan

Liksom majoriteten av våra morgnar härhemma vill Eldar blir utsläppt på bakgården det första som händer när han vaknat och fått myst lite. Inte så mycket för att uträtta sina behov, som för att få klättra upp på trädgårdsbordet och sätta sig tillrätta. Och där sitter han sedan och observerar kvarteret vakna till liv; tittar på småfåglarna i träden, människorna som passerar och njuter av att känna vinden mot ansiktet.Han verkligen älskar att sitta däruppe! Och jag älskar att titta på honom och förundras, medan jag smuttar på mitt morgonkaffe. Lagom tills jag hunnit dricka upp och fått på mig kläder brukar Eldar vara redo att lämna sitt bord och gå ut på morgonrundan – vid det här laget har vi lärt oss att tajma varandra rätt bra.

Vår morgonrutin i ett nötskal.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *