Okategoriserade

Höstkärlek

Sverigehösten har verkligen visat sig från sina bästa sidor idag. Klarblå himmel, strålande sol och milda temperaturer. Man märker det på alla människor – hur de kryper fram ur sina gömställen likt smådjur på våren. Själv spenderade vi hela dagen utomhus, tillsammans med min vän Cecilia. Bestämde oss för att vandra Brunnsviken runt och på vägen hittade vi på både det ena och det andra. För Eldars del blev både agility i skogen, skvallerträning, passivitetsträning när vi fikade/fotade och även lite personsök som han tog sig an med stor entusiasm. Need I say att vi båda däckade ganska ordentligt när vi kom hem? 

Här bjuder jag på lite bilder från dagen. Älskar hur ljuset faller och färgerna sprakar vid den här tiden på året! Och hoppas ni orkar med alla pussbilder haha!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *