Okategoriserade

On a happier note..

Så hittade Eldar en ny kompis idag. Vad kul det är när andra hundägare vågar släppa in sin hund i rastgården trots att den är avsevärt mycket mindre än min lufs! Jag tror faktiskt det bara hänt en enda gång förut och då var Eldar inte mycket större än lille Morgan här på bilden. Nu när han blivit så stor vågar liksom ingen låta sina småhundar leka med honom längre – tror väl han ska äta opp dom 😉 

Men Morgans matte vågade och vann. För fy bubblan vad dom fann varandra! Och så underbart det var att se hur Eldar anpassade leken efter den äldre, men betydligt mindre hannen. Lät sig ”brottas” ner och bli jagad och ”dattad”, trots att Eldar mycket väl hade kunnat både springa ifrån och köra över Morgan helt med sin storlek. Morgans matte var helt överlycklig och utbrast gång på gång att hon inte sett sin hund leka sådär med en annan hund på hur länge som helst. 

Fin stund i rastgården vid Thorlidsplan idag. 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *