Okategoriserade

Pappa Bus är hemma!

Inatt kom äntligen Erik hem igen från sin resa med jobbet. Gissa om både matte och Eldar var överlyckliga att se honom! I morse blev det extra mycket morgonmys på Eldars initiativ, då han lyckligt hoppade upp i sängen och lade sig till rätta tvärs över oss båda. Och i vanlig ordning såg Eldar till att ge husse en enorm pussattack. 

Så skönt att ha vår lilla familj samlad igen. 

Och än en gång ett stort TACK till alla er därute som fortsätter att läsa, sprida och diskutera inlägget om hundar som behöver mer utrymme än andra. På bara ett dygn fick inlägget över 14 000 unika träffar och ni anar inte hur mycket det betyder för mig! Kanske kan vi inte förändra hela världen, men vi kan försöka med det lilla vi kan. Det är inte förgäves.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *