Okategoriserade

Slappisdag

Idag har varit en riktig slappisdag för Eldar. Det blev en tripp till veterinären igår då han varit väldigt hängig i två dagar; ingen aptit, ingen lust att göra någonting (inte ens kissa/bajsa), slö och väldigt nere. När han igår började kräkas stup i kvarten på det blev jag så nojig att Erik fick ta med sig Eldar till veterinären. Där fick han tydligen för sig att hoppa rätt upp på receptionsdisken och riva halva stället, fick jag höra senare. Haha! Se där vad busen har plockat upp från vårt lekande med agility i skogen. På sistone har han nämligen tyckt det varit extra kul att hoppa upp på sandboxar, HÖGA stenblock och allt annat han kan hitta. Även när jag inte ber honom – i ett försök att tigga till sig lite godis. Knäppo.
Veterinären kollade igenom honom och klämde runt mage och så för att utesluta problem med tarmarna, vilket han som tur var inte verkar ha. Istället trodde veterinären att Eldar fått i sig nåt skit när vi varit ute och reagerat illa på det. Fick lite medicin (Pro-Kolin+) och ordination om en dags fasta. för att sedan köra lite snäll-mot-magen diet följande 2-3 dagar. Pheew! Och kanske hade vi inte ens behövt det där besöket hos veterinären, men hellre det än att det faktiskt varit allvarligt och man tagit för lätt på det. 

Men grabben börjar utan tvekan bli sitt vanliga jag igen! Mycket energi när vi kommer ut på promenad, även fast det märks att han behöver ta igen förlorad sömn. Skönt att se. Nu ligger han däckad i sovrummet och själv ska jag väl ta och röra mig mot jobbet strax. Ser fram emot en långhelg efter imorgon! Erik ska på personalfest till Spanien (!!!) hela helgen, så det blir pappafria dagar denna vecka. Hoppas på schysst väder så vi kan spendera hela dagarna utomhus. Kanske spåra lite – och om Eldar känns okej, sticka ut på lite dragträning. 

2 Comments

  • M

    Det känns som att det kan vara något som går runt? min egen blev drabbad av precis samma sak förra veckan och fler har jag hört om, verkar ju dock gå över efter några dagar som tur är 🙂

    • nicole

      Ja det är ju mycket möjligt – men jag hoppas inte det så att folk därute slipper bli lika nojiga som jag över en hund som mår dåligt 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *