Okategoriserade

Det där med att uppdatera…

…har ju gått lite sisådär. Eller dåligt, kan man också säga. Faktum är att sedan vi skaffade Eldar har tiden framför datorn minskats drastiskt för min del och även om jag ibland kan sakna hur aktiv jag var på bloggfronten tidigare (yes, har drivit många olika bloggar genom åren) så älskar jag att istället göra annat. Det är så mycket roligare att istället spendera dagarna utomhus med hunden!

Men…! Jag vill ju faktiskt få igång den här bloggen med. Bloggar är för mig ett fantastiskt verktyg och forum för att skapa kontakter med andra av samma intressen, dela med sig av erfarenheter och ta del av andra synvinklar och teorier än ens egna. Genom sådant lär man. Och för mig och Erik, som är ganska nya i hundvärlden då ingen av oss tidigare haft helt egen hund där man själv har allt ansvar, är alla de nya kontakterna vi knutit sedan vi fick hem Eldar verkligen ovärderliga. 

Så jag ska försöka kicka igång skrivandet igen. Och ni som trillar in här får hemskt gärna lämna kommentarer med feedback! Vad vill ni läsa om? Vad gillar ni det jag skriver – eller ni kanske ogillar något? Eller har du kanske en egen hundblogg du vill tipsa om? Let me know! Är ju bara en rookie i hundbloggosfären så alla tips är välkomna 🙂

Nu ska jag försöka få liv i världens mest morgontrötta husky. Klockan är halv tolv och han har hittills legat och snarkat hela morgonen.  Man kan ju undra vad han och husse hittade på medan jag jobbade igår! 😉


Picture

Bild från förra veckans spårpremiär(ish) här i skogarna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *