Okategoriserade

Eldar & Fru Svan

Den här morgonen tog vi en längre vandring ut till Stora Skuggan tillsammans med Sara och en liten matsäck. Eldar fick ha sele på sig och nöta lite kommandon första halvan (dock inget högt tempo alls då temperaturen steg pretty snabbt den här morgonen), men fick andra halvan ”ledigt” och gick istället med halsbandet. Stannade till och myste lite, åt matsäck och tittade på ankorna i den lilla sjön. Så dök Herr och Fru Svan upp på andra sidan, med sina fyra avkommor och av någon anledning riktade de helt in sig på Eldar som nyfiket iakttog familjen från bryggan. Fru Svan måste helt klart vaknat på fel sida idag för inte var hon särskilt trevlig inte. Väste och fräste ilsket mot oss. Och Eldar förvånade oss alla med att bara sitta där lugnt och studera dom. 
Inte kan man tro att det här är samma huskygrabb som förra veckan höll på att dra ner hela mig i sjön när han såg familjen Svan. Han upphör aldrig att förvåna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *