Okategoriserade,  Tävling & utställning

Anmälda till Västerås

Igår anmälde vi oss till vår första officiella utställning, Rackarn och jag.

I slutet av april åker vi till Västerås och får dessutom sällskap vid ringen av Ratchels kullbror Danny, som också ska ställas för första gången. Det är inte helt utan nerver som jag tänker på det, men samtidigt ser jag fram emot både att få komma ur min egen comfort zone, ställa min egna hund för första gången och träffa vänner. Det ska bli spännande att se hur Ratchel bedöms och om det stämmer med mina egna tankar kring hennes rörelser och exteriör. Nu har vi ett par veckor på oss att fortsätta öva, kanske framförallt på att springa bra så att hon visas upp på bästa sätt. Det är med andra ord helt klart mest matte som behöver träna, även om det gör Ratchel gott att få träna i utställningskoppel och på ringträning bland andra hundar också. 

Jag siktar på att ställa i Ånnaboda senare i vår också, då kanske även Sally. Vi får se helt enkelt – först ska vi ta oss igenom Rocklunda!

Bild”Vadå visa mig från min bästa sida, matte? Såhär eller?”

Klicka här när du vill redigera.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *