Eldar,  Okategoriserade,  Personligheter,  Throwback

Fyra år har gått

…sedan en ullig och småbutter liten krabat nästlade sig in i mitt hjärta på millisekunder. Sedan jag fick nyheterna om hur mamma Sot födde fyra små valpar och att det däribland dom fanns en som med stor sannolikhet skulle komma att bli min. 

Är det inte märkligt hur man kan minnas någonting som hände det igår, men hur det samtidigt kan kännas som ett helt annat liv? Exakt så känns det med Eldar och hans tid som valp. Tiden innan vi flyttade ut i huset och på många sätt började förändra vårt liv tillsammans. De här åren har varit en sådan otrolig resa! En utmanande och många gånger svår resa, men otroligt lärorik. En resa som lärt mig stora läxor kring kärlek och tålamod. Om förståelse, ödmjukhet och ansvar. Kanhända hade jag kunnat få en lättare hund den där gången, men jag vet faktiskt inte om jag hade velat spola tillbaks och ge upp alla de lärdomar jag tagit till mig genom allt vi gått igenom. För varje år som går blir den känslan starkare och tydligare. 

Grattis på fyraårsdagen älskade skrutt!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *