Okategoriserade

Underbart är kort

Alldeles för kort. Vi fick ett par riktigt fina dagar med härlig vit snö i november, men nu är de obarmhärtiga plusgraderna här igen. Det är inte utan besvikelse vi traskar fram i leran, över isen och sörjan. 

Vi håller tummar för att det vänder snart igen och att vi åter får tillfälle att dra ut släden. För några dagar sedan beställde vi en ny, lättare släde som det ska bli väldigt spännande att få hem och prova. Vi får hem den först i början av december, så förhoppningsvis ligger där ny snö på marken tills dess. Det är inte så givet att det blir någon vidare bra slädsäsong när man bor kring Stockholm, så varje liten flinga som faller är ett tillfälle att fira för oss. 

Tills dess att snön är tillbaks så får jag helt enkelt fortsätta att titta tillbaks på de turer vi hann med tillsammans med Helen. Vilken tur att lite fastnade på både film och bild!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *