Barmarksdrag,  Draghundsport,  Okategoriserade,  Tävling & utställning

Nybrodraget

Nu när allting äntligen är färdigt och ordnat vågar jag gå ut med det; i helgen gör vi vår första officiella start i barmarksdrag! Det har varit en något guppig väg dit då anmälan var i högsta grad spontan och jag ännu inte hade hunnit färdigt med vare sig grönt kort eller tävlingslicens när jag dagen innan sista anmälningsdagen fick för mig att anmäla. Men med hjälp av världens bästa Marlene och en portion tur så gick det alltså ändå i lås allting! Och idag vågar jag äntligen andas ut över den biten.

Det känns lite overkligt fortfarande och jag skulle väl ljuga om jag sa att jag inte var det minsta nojjig. Jag är faktiskt livrädd. Haha… Helt på riktigt. Inte för Ratchels skull, jag vet att hon säkerligen kommer klara det galant, men för min egen del. För att det för mig är ett eldprov att ställa upp i en officiell tävling. Ja, ett eldprov på fler än ett sätt och jag hoppas innerligt att jag ska lyckas bibehålla min mentala målbild. Det är inte den mest ambitiösa målbilden i ett tävlingssammanhang, men för mig som fortfarande är på väg tillbaks från min krasch, så är det likväl en enorm utmaning. Och för min kropp likaså, då vi tävlar i linlöpning.

Jag vill egentligen bara två saker; att det ska bli en fin erfarenhet för både Ratchel och mig – och att vi ska ta oss runt vid liv, gärna glada och välbehållna med. Det är det enda som spelar någon roll. Och jag ska försöka komma ihåg det när stressen och prestationsångesten i mig börjar riva..!

Jag ska försöka sätta mig ned och samla mina tankar lite mer ordentligt senare i veckan, när tankarna inte spelar så svårfångade längre, men for now så får ni hålla till godo med det här avslöjandet. 

Bild

Tjejen som alltid är sjukt olycklig över att komma ut och arbeta i selen – som ni ser 😉

No Comments

 • NastiSamoyed

  Ååh, va kul! Jag håller alla tummar och tassar här hemma att det går bra för er, dvs, att ni har kul och kommer runt! 😀

 • Lisa Larsson

  Åh, vad skoj!!!!!
  Vi ska hålla alla tummarna att Ni får en jättetrevlig o rolig upplevelse (y)
  Här hemma kommer vi att ”vara med” er varenda meter och hoppas på rapporter….
  Du är så modig Nicole OCH stark som anmäler er, all beundran till dig <3

  • Nicole

   Tack söta Lisa <3 Jag är verkligen skitskraj, men jag tänker att jag måste prova om jag någonsin ska få veta. Att man ibland helt enkelt får ta och göra sånt som man räds, för man kan ju för fasiken inte gå runt o vara rädd för allt hela tiden.
   Ska försöka att rapportera till er under helgen! Och det värmer att veta jag har er med mig in spirit så att säga.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *