Okategoriserade

Utvald till Cisions tio-i-topp!

Förra veckan trillade ett mail in på min inbox från Cision med ett meddelande om att Raxeira’s blivit utvald att ingå i deras bloggtopp. Det handlade om månadens topplista över svenska hundbloggar som anses ha ett stort inflytande. Jag måste erkänna min första reaktion var förvåning. Men sedan kom glädjen över att ha blivit uppmärksammad – och insikten om att det jag skriver uppenbarligen uppskattas av läsare och följare därute. Det är ju jätteroligt!

Bloggtoppen tas fram av Cisions research-team i Sverige varje månad inom olika kategorier – man kan hitta allt från tränings- och resebloggar, till djurbloggar. Placeringen i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Varje månad intervjuas även en utav de tio bloggare som valts ut till topplistan och den här gången var det jag som blev tillfrågad, vilket jag gladeligen sade ja till. Jag tycker det är jätteroligt med intervjuer – att man visar ett intresse av att veta mer kring mig/oss och bloggen. I måndags publicerades intervjun på Cisions community och finns sedan dess att läsa. 

För dig som är intresserad av att se mer på bloggarna i topplistan kan ni hitta listan på Cisions Bloggtopp

Vill du dessutom se intervjun som gjordes med mig om Raxeira’s så hittar ni den
HÄR.

Bild

Mys med Folke och Kinoo. Bilden i intervjun är från när jag i fjol bodde hos Team Yabasta för att hjälpa till med valpkullen.


​Tack Cision för den här roliga nyheten och den fina intervjun! 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *