Okategoriserade

Isgatornas återkomst

Det är inte utan att man känner sig väldigt modfälld när man återigen kan konstatera att alla vägar runt om oss frusit till isbanor. De senaste dagarna har vädret växlat mellan regn och snö. På dagarna stiger temperaturerna, vilket leder till töväder. På nätterna sjunker graderna och allting fryser på. Det är enormt enerverande när man vill ut och springa med hundarna. Tänker inte tanken ens på att försöka dra när vi knappt kan stå på benen på en vanlig promenad – särskilt rangelpellen Eldar har svårt att hålla sig på benen när de glider iväg under honom. 
Picture

”Hörrni vädergudar, kan ni inte bara fixa en ordentlig vinter nu va?”

Charlie och jag har nu börjat prata om att vi kanske skulle se efter datum att åka norröver ett par dagar. Ta med oss hundar och dragutrustning, hyra en stuga nånstans och bara få komma ut på snö. För vår skull. För hundarnas skull. Det skulle vara fantastiskt roligt om vi fick till det! Frågan är bara hur långt ut man behöver komma för att snön ska ligga ordentligt; det sägs ju inte bara vara vi här kring Stockholm som har problem på den fronten…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *