Okategoriserade

Throwback Thursday: Att bli buren

Eldar har ju alltid varit en grabb med stor integritet och mån om sin personliga sfär. Det har ni som följt oss läst mycket, mycket om genom dessa två år. Idag kom jag att tänka på hur Eldar när han var mindre faktiskt gärna ville bli buren när han hälsade på mig eller Erik efter att vi varit borta från varandra en stund, tex på jobb. Han slängde upp sina tassar på vardera axel och sen kunde man ta tag om rumpan på honom och så satt han där som en bebis och pussade ihjäl en. Jag vet inte varför det förändrades men jag tror faktiskt att Eldar nånstans började anse sig för stor för det – som ett barn som inte längre vill hålla mamma i hand överallt de går. Och jag har aldrig haft en tanke på att bära runt på honom efter det heller, behovet finns liksom inte 😉 Tänk vad saker förändras utan att man minns eller ser det när det händer!


Picture

Sommaren 2013. Sista gången jag har dokumenterad och verkligen MINNS att Eldar gillade att bli buren vid välkomnandet hem. Stor redan när han var halvåret gammal, som ni ser.

No Comments

  • iA

    ÅH men jag tänkte Också på det för inte så längesen- fast då gällande hans mamma då förstås. Hon ville Ofta bli buren efter att ha varit ifrån mig (och sin dåvarande husse) och det höll i sig ungefär första året inser jag nu när jag tänker tillbaka! Men så bara..Försvann det. Var väl samma sak, de växer ifrån det helt enkelt!

    (Och det ligger i generna haha)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *