Okategoriserade

Vilodag

Picture

Här har vi en mästare på att ta det lugnt. Allra helst på den frusna dammen just nu. King of the Pond.

Idag ska vi ta det riktigt lugnt. Verkligen superlugnt och inte göra ett jota om det inte är nödvändigt. Erik släppte ut hundarna till hundgården på morgonen och jag fick sova vidare en stund. Väldigt välbehövligt; jag är visst mer mörbultad än jag först trodde igår. Inser nu att adrenalinet måste ha suttit kvar ganska länge och vilselett mig lite. Plus att jag var så fokuserad på det där blogginlägget jag skrev igår att allting annat som kan ha pågått i min kropp kändes sekundärt. Framåt sängdags hade nämligen både värk och svullnader eskalerat markant och jag insåg att jag nog kommer att se ut som en smurf en tid framöver. Eldar måste ha känt på sig att något var tokigt för han var mer närgången och gosig än normalt; skulle ligga klistrad mot mig under kvällen (jag låg på golvet för det var det enda som var skönt) och hade stenkoll på mig. Morrade dovt och sa snällt men bestämt ifrån till Smella om hon var för burdus runt mig. Så som han gör bara när jag är ledsen eller sjuk. Känner mig idag helt sne i hela kroppen, så lyckas jag inte få ordning på mig med stretching och snäll-yoga för att öppna upp låsningar, får det nog bli ett besök till naprapaten i veckan. En trasig matte är inte heller så himla nödvändigt. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *