Okategoriserade

En julhälsning

Det blev precis det lugna julfirandet vi önskade oss i år. Ute på lantstället med Eriks familj, god mat (som bröt en del mot det traditionella julbordet), härliga promenader i ett solbadande, frostigt landskap och enormt uppskattade presenter. För min del blev det bland annat ett nytt objektiv – en fast 50 – som jag är tokförtjust i redan! Snacka skillnad i ljusinsläpp mot det jag tidigare fotat med!

Hundarna har varit hyfsat lugna/trötta efter gårdagen och vilat en hel del när vi varit inne. Även dom fick idag en festmåltid då Eriks mamma ordnat lammbringa till dom, något som Eldar fullkomligt ÄLSKAR.

Nu ligger vi alla här och ska ta natt. Men först vill vi bara önska er alla därute en riktigt god jul och en god fortsättning. Hoppas ni fick precis det julfirande ni önskade er eller bättre.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *