Okategoriserade

Throwback Thursday

Älskar idén med Throwback Thursdays som många kör på Instagram men som jag även sett ett par göra på bloggarna. Alltid lite mysigt och kul att tänka tillbaks på saker som hänt, på hur liten hunden en gång varit eller kanske lite bitterljuvt om man tänker tillbaks på tråkigheter man varit med om men förhoppningsvis lämnat bakom sig.

Idag tänker vi tillbaks på vår första reunion med uppfödare, tillika vän, Marica med familj. Det var en härligt solig vårdag i 2013 och på tiden då Eldars genomsnälla pappa, Sir Toby, forfarande levde. Vi fick gosa och busa loss med galna lillasyster Vindra. Min favoritbild från det besöket togs under promenaden då vi stannade till vid det vackra slottet Stora Sundby. Eldar ville väldigt gärna pussa på sin far och försiktigt smög fram. Marica har berättat att Eldar som liten valp var väldigt förtjust i pappan sin, även om Toby själv tyckte valparna var lite sisådär och helst ville gömma sig i hundburen som stod framme. Från den tiden har jag fått ett par söta små mobilbilder på Eldar och bror Kol som ändå bestämt sig för att vila med pappa och lagt sig tillrätta vid hans stora tassar. Fina Toby som nu jagar kaniner och lever livet i hundhimlen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *