Okategoriserade

Lat måndagsstart

Vi är väldigt lata den här måndagsmorgonen. Både jag och hundarna hade visst svårt att komma upp ur sängen, dödströtta efter gårdagens äventyr (kommer mer om det senare), så vi valde att helt enkelt ligga kvar. När jag väl kom upp ur sängen, för bara 1-2 timmar sen, var hundarna sugna på att hänga utomhus så de fick en stund i hundgården medan jag smuttade kaffe framför tv:n. Eldar har varit riktigt duktig därinne på sistone, vilket är riktigt skönt. Kanske för att det inte hände så mycket spännande utanför? 😉

Om någon timme eller två kommer Madde med pojkvän Sebbe ut hit och hälsar på. Jag sitter och förbereder mig mentalt på en unghund som jag vet kommer bli så våldsamt lycklig att han vrålar av glädje och halvt slår knut på sig själv när han uppfattar att Madde är på ingång. Jag skojar inte det minsta när jag säger att Eldar, om han kunde, skulle låsa in Madde i friggeboden så att hon aldrig kunde åka hem igen och helt enkelt var tvungen att finnas hos honom jämt. Eldar må vara en hund som inte är överdrivet intresserad av människor och tycker hundar är roligare, men Madde är helt klart undantaget som bekräftar regeln. Madde är utan tvekan en medlem i innersta kretsen i hans ögon och jag älskar det. Blir det lite intensivt där i början? Ja. Men Madde är så väldigt bekväm med Eldar att det inte är ett problem, så jag låter dom två hållas så länge ingen far illa, haha.

Planen är att det blir en dragtur lite senare – och att Sebbe ska få göra debut. Ända sedan Madde hängde på första gången har hon varit frälst och det verkar som om även pojkvännen varit eld och lågor över att få prova. Och jag är inte sen med att sälja in draget hos andra, såklart. 


Picture

Smella på sin favoritplats i hundgården. Däruppe har man bra koll på läget.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *