Okategoriserade

Mulen dragtur

Denna mulna torsdag inleddes med en dragrunda – när vi väl masat oss ur sängarna som kändes extra sköna just idag. Eldar hade svårt att fokusera igen medan Smella som vanligt arbetade disciplinerat hela rundan (drygt 7,5-8 km) och det trots strulpellen till dragkamrat. Han hade sina korta moments där jag trodde han skulle skärpa till sig, men föll ganska snart in i sin egna lilla värld igen. Däremot kunde jag ändå konstatera efteråt att dragrundan var välbehövlig för Eldars skull; han behövde verkligen få springa av sig. Det var en mycket mer harmonisk pojke (så harmonisk han nu bli i dagsläget) som sträckte ut sig vid mina fötter efter att de båda satt i sig maten med stor aptit och jag fått känna igenom båda hundarna. Har gjort till en vana att alltid känna igenom särskilt Smella efter dragrundor eller långpromenader i skogen för att försäkra mig om att hon inte har ont. Lilla krutgumman. Idag visade hon inte på ömhet alls, höll uppe farten hela tiden och hade en del spring i benen kvar efter rundan. Jätteskönt! Blev dock en dusch för Smellas del innan hon fick vila helt. Herregud vilken storleksskillnad det är på dom två – råder definitivt ingen tvekan om saken när man kommer tillbaks från en lerig runda och den ena ser ut som en komplett lergris head to toe medan den andra bara har ankelsockar av lera 😉

(Inlägg från igår – då datorn vägrade samarbeta under gårdagen.)

Picture

1)Lugna, duktiga vovvar i starten. 2) Smella den sötnöten upplevde duschen mindre jobbig idag och viftade till och med glatt på svansen mot slutet. Duktiga skruttan! 3)Hundarna åker soffa medan husse och matte möblerar om. Jättekul, tydligen 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *