Okategoriserade

Söndrag

Hur underbart är det inte när man vaknar i tron om att klockan är massor och så inser man att under natten så gick vi över till vintertid? Så började vi vår morgon, med solen som för första gången på en evighet behagade lysa in genom sovrumsfönstret. Hundarna gjorde oss sällskap i sängen en stund och sedan gick vi upp för att äta frukost och bege oss ut på dragrunda. Idag blev det rundan runt Örnässjön som vi rekade för några dagar sedan, jag och hundarna. Alltså ungefär 7 km, give or take. Vi slog nog inga hastighetsrekord direkt, men hundarna jobbade på fokuserat och bra. Tror dock att det var lite i fuktigaste laget för Eldars del, även om temperaturen som sådan inte var särskilt hög, och idag upplevde vi att han behövde vattnas betydligt mer än vanligt. Det fina med att det varit så himla mycket regn på sistone är ju att det åtminstone finns gott om vatten i diken att svalka sig i. 

Väl hemma igen var det trötta och glada hundar – och människor – som slängde sig för att mysa i den nya utesoffan. Dom nytvättade selarna var givetvis precis lika leriga efter rundan som innan jag tvättade dom och hundarna likaså. Längtar verkligen efter lite snö nu. Ska bli skönt när allt inte bara är smutsigt och lerigt och hundarna ser ut som gyttjemonster efter en minut utomhus. Nu blir det till att mysa med familjen resten av dagen. Hundarna verkar rätt nöjda med att inta soffläge, dom med, efter en vecka fylld av äventyr. Mer om veckans äventyr får vi ta i ett annat inlägg. Vi ligger lite efter kan man ju säga 😉

Picture

Det är tur att det finns självutlösare så hela familjen kan hamna på samma bild ibland 😉 Myshög ute i lastpallssoffan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *