Okategoriserade

Äntligen sol!

Det har inte varit många dagar med sol och blå himmel den senaste månaden. Men idag fick vi äntligen vakna upp till en sådan dag! Mest har vi latat oss i trädgården den här förmiddagen, skrutt och jag. Lapat lite sol, myst och löst korsord. Gick en långlinepromenad som slutade i vattenlek när vi kom hem. Eldar älskar verkligen vattenslangen och ska gärna ”hjälpa till” nu när han räknat ut att den går att flytta på. Städade ur den lilla hundpoolen och Eldar sprang gång på gång i för att bära bort vattenslangen för att strålen skulle flytta på sig så han kunde jaga den. Slutade med att både jag och hund var dyngsura och lade oss i solen för att torka.

Nu hoppas vi på fler fina dagar. Framöver ska vi dra igång med simträning för Eldar, nu när flytvästen kommit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *