Okategoriserade

Springtur och strejk

Solen lyser med sin frånvaro ännu en dag och det är svårt att inte låta humöret påverkas av det. Är en person som väldigt lätt blir väderpåverkad och en sånhär dag, där himlen täcks av tjocka, grå molnmassor, känns det onekligen som om det där grå inte bara tynger himlen utan även ens axlar. Men jag och busen såg till att få något vettigt gjort ändå. Haft tvättstugan nu på morgonen och passat på att promenera med Eldar medan första tvätten låg i. Senare fick han följa med ner i tvättstugan en stund och jobba lite passivitet medan jag fixade runt – jätteduktig (!!). Blev klar med tvättandet vid 11 och bestämde mig för att sticka ut på en intervallrunda. Med Eldar. Jag själv är i rätt dålig form just nu, så det blev bara en 3 km, men mycket nyttiga sådana. Eldar fick ha dragselen på sig och jobba framför mig med att behålla fokus framåt och vi jobbade mycket med kommandon, samt fartväxlingar. Gick alldeles superfint!

Eldar är en envis krabat. Efter stretch/massage utanför huset (för oss båda) vägrade han gå in och lade sig bestämt på en stor, grön Sand-låda. Tittade på mig som för att säga jag är jättetråkig som vill gå inomhus, haha. Efter en stund kom han ner och jag trodde såklart att strejken var över – tills han hoppar rätt in i buskaget utanför porten och borrar ner sig där, alltmedan han stirrar på mig med vad jag svär var en road blick. Lovar att han hade skitkul åt det hela 😉 och jag hade svårt att hålla mig för skratt, ärligt talat. Särskilt när byggarbetarna här kring fastigheten gick och skrattade åt oss och undrade varför min hund låg och ”lurpassade” på dom. Han är rätt stor som bekant, Eldar alltså, så det är ju inte direkt som man kan lyfta honom under armen och gå hem – det vore också en syn haha! Envis som en åsna är den token.

Nu har grabben fått lite brunch (han äter väldigt dåligt tidigt på dagen) och sträckt ut sig vid mina fötter. Själv ska jag strax pallra mig till jobbet, inte alltför peppad av att behöva lämna min varma filt härhemma.


Picture

Inte första gången Eldar hoppar i buskarna 😉 Riktig liten lustigkurre det där.

No Comments

  • jennifer

    Hejsan! jag har nu gått en kurs i djurkommunikation, är du intresserad av att få lite svar från ditt djur, eller höra hur den mår? jag tar 100 kr per djur, och detta sker distans. Om djuret inte vill prata så tar jag såklart inte betalt, men det är ovanligt. Du betalar isf när jag pratat med djuret så du får läsa det först innan betalningen sker.
    du når mig på min mejl: jeennifeerA@hotmail.com om du är intresserad 🙂
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *