Okategoriserade

Lördag med grabbarna

Det är lite dåligt med bloggande – I know. Lusten har inte riktigt funnits där till att sitta vid datorn (eller ens mobilen) och skriva. Har legat en vecka med världens mansförkylning (haha svär jag var döende den här gången!) och inte fått mycket gjort alls. Eldar har på så vis fått en väldigt lugn vecka, dagtid har jag ju inte orkat vara i farten nästan alls och fått ordentliga yrselanfall bara av att gå kisserundor. Tur att Erik finns så han åtminstone på kvällarna kunnat ta Eldar på en längre promenad, nån dragrunda eller iväg för att busa lite med kompisarna. Det var först igår jag kände mig såpass pigg igen att jag orkade gå en långpromenad. Och inte var farten hög – men andfådd var jag allt ändå. Fick ta en ordentlig paus mitt i allt och återhämta mig, åtminstone fysiskt, medan Eldar fick träna passivitet bland andra hundar på 4h-fiket. Skötte sig bra, även om det var lite jobbigt i början. Råkade visst finnas en tik i höglöp inne i kaféet (hon hör liksom till själva fiket) och Eldar tyckte jag var världens partypooper som inte tyckte han skulle leka med henne.

Den här morgonen kom vi äntligen ut och spårade igen. Snön har försvunnit igen och ersatts av blommor och sol. Jag och Erik stack ut och lade spåret så snart vi klätt på oss, blev ca 300 m såg vi sen, vilket är i kortaste laget kanske men det fick gå. Filmade fakiskt när vi gick spåret idag så jag ska se om det går att lägga upp sen. Så får det bli mer om den saken i ett separat inlägg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *