Okategoriserade

Balkonghäng

Eldars substitut för vår bakgård hemma är att spendera en en stor del av tiden vi är inomhus på Jennys balkong. Så även den här morgonen, trots att det kommer regnskurar ibland. Ofta när man kommer hem från promenader springer han direkt fram till balkongdörren, lägger en tass mot den och ”morrpratar” med mig för att jag ska släppa ut honom – jag börjar tro att det fungerar som någon form av berikning för honom att sitta därute och titta på vad som händer utanför.

Han är seg och morgontrött idag. Eller ja, oftast haha, men idag på det viset han är när man dragit kvällen innan. Har inte bråttom någonstans (mer än ut på balkongen när han vaknat) och ligger gärna och myser intill en. Blir en lugnare dag idag för hans del, långa promenader, fortsätta jobba lite med hundmötena och skrota runt mest.

Jag ligger förresten lite efter i bloggandet – blir så när vi inte bor hemma och jag inte alltid har tillgång till dator (ogillar att blogga från mobilen så det blir ofta inte av). Har fått lite frågor kring det där med hundmötena och motbetingningen så jag tänkte fixa ett separat inlägg där jag förklarar mer ingående. Det kommer!

Nu är det för övrigt knappa 2 veckor kvar tills vi borde få flytta hem igen! Längtar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *